Virksomheder - Copenhagen IT Consult | Copenhagen IT Consult

Søger I en ekspert til jeres it-projekt? Vi finder eksperten til jer – i godt samarbejde med jer. Hos Copenhagen IT Consult har vi over 700 it-konsulenter, hver med sin ekspertise og erfaring, der er klar til at assistere med at gøre dit it-projekt til en succes.

Vi kan finde den helt rette ekspert til lige præcis det, du har brug for – om det er en ekspert i datawarehousing, it-arkitektur, it-projektledelse eller andet.

Vi søger for, at din oplevelse er gnidningsfri og tilrettet dit projekt, din organisation og dit arbejdsmiljø.

På denne side kan du finde konkrete oplysninger om os og vores konsulenter. Du kan se en kort oversigt over nogle af vores konsulenter,  deres ekspertviden og kompetencer.

Hvis du har brug for noget mere omfattende, kan du skrive til os og få fremsendt et mere detaljeret CV på en af vores mange konsulenter. Du kan også læse om hvilke andre virksomheder og organisationer, vi tidligere har samarbejdet med på succesfulde projekter. Til sidst kan du læse lidt om vores proces, og hvad det er, vi gør i Copenhagen IT Consult, som har gjort os til et af de ledende it-konsulenthuse i Danmark.

LEDIGE KONSULENTER
KLIK HER
REFERENCER
KLIK HER
BESTIL CV
KLIK HER
SÅDAN GØR VI
KLIK HER