OM OS - COPENHAGEN IT CONSULT | Copenhagen IT Consult

Copenhagen IT Consult leverer kvalitetssikrede freelance it-konsulenter.

COPENHAGEN IT CONSULT
Copenhagen IT Consult har 1994 arbejdet som den professionelle sparrings- og forretningspartner  mellem dedikeret og erfarne it-konsulenter og Danmarks største virksomheder og organisationer. Vi har ydet denne service for så forskellige organisationer og brancher som DSB, 3F, DTU, YouSee, Alm.Brand, FOA etc.

direktoer-pierre-oerndorf-copenhagen-it-consult

Pierre Ørndorf- Direktør og stifter

Det har vi kunnet, fordi vi råder over mere end 700 professionelle it-konsulenter med minimum seks års IT-erfaring, som alle står klar til at gennemføre dit projekt og opnå dine ønskede resultater. Vores konsulenter behersker tilsammen et meget bredt spektrum af kompetencer, alt fra it-arkitektur, test management, programmering over drift til projektledelse.

Vi kan sikre dig et højt kvalitetsniveau, fordi vi kender it-branchen ud og ind, vi kender terminologien, og vi kender menneskene. Vores it-konsulenter er alle selvstændige erhvervsdrivende og gennemgår løbende en grundig og omfattende kvalitetssikrings proces. Det garanterer, at de ikke blot er IT-eksperter, men at de kan glide godt ind i og tilpasse sig netop dit projekt/opgave og din organisation. Vi tager hånd om vores konsulenter, og sikrer det helt rette match mellem konsulenten, arbejdsopgaver og organisationens kultur.

Vi glæder os til samarbejdet med dig!

Pierre Ørndorf

Datanom, direktør

 

Vi finder den helt rette IT-konsulent til dit virksomheds projekt – stort eller småt.

COPENHAGEN IT CONSULT:

Vi startet i 1994 (oprindeligt hed vi PØ Data). I over 25 år har vi været bindeled mellem dedikeret og erfarne it-konsulenter og flere af Danmarks største virksomheder og organisationer.

VÆRDIER

PROFESSIONALISME

i måden, hvorpå vi behandler hinanden

RESPEKT

for hinandens roller og kompetencer

DIREKTE

i dialog omkring problemstillinger og løsninger

VEDHOLDENHED

fordi det er de langvarige relationer, der skaber værdi

LOYALITET

fordi det er værd at beskytte den investering, vi lægger i hinanden

SAMARBEJDE

fordi nærvær skaber velvære - og bedre resultater for parterne