Vores ydelser - Copenhagen IT Consult | Copenhagen IT Consult

Vi finder den rette it-konsulent til jer. Vi kvalitetssikrer og agerer bindeled for erfarne it-konsulenter og danske it-afdelinger eller andre områder med brug for it-faglige kompetencer.

ydelser

Vi kender it-branchen, terminologien og tilbyder i al ubeskedenhed adgang til Danmarks bedste it-konsulenter.

Få løst jeres it-projekt – hurtigt og nemt. Vi tilbyder blandt andet: > 700 erfarne it-konsulenter, der kan løse opgaver i forretningen, business intelligence, datawarehouse, udviklingsafdelingen eller drift. Rådgivere, projektledere, it-arkitekter, designere, hardcore udviklere og testere. Meget erfarne konsulenter med minimum 6 års it-erfaring – dog ofte langt mere. Vores konsulenter, der yder it-rådgivning, har ofte mellem 15-20 års erfaring. De er hurtige til at sætte sig ind i nye projekter og er ofte fuldt arbejdsdygtige i løbet af to dage.

Med hjælp fra vores effektive databaser og grundig search og select-kriterier, finder vi én eller flere egnede it-konsulenter, der matcher dit projekt og din organisation. Inden vi præsenterer jer for dem, har vi selv gennemført en grundig samtale og kvalitetssikring. Det betyder, at vi finder en ekspert, der er den rette for netop jeres projekt. Det giver dig sikkerhed for, at du når dine mål til den aftalte tid og kvalitet.

Denne præsentation sker ved en fælles samtale, hvor kunden og konsulenten stiller spørgsmål, og vurderer kemien mellem hinanden. Hvis begge parter er tilfredse, og gerne vil arbejde sammen, ordner vi de kontraktmæssige forhold.

Vi måler vores succes på, at både kunden og konsulenten er tilfredse med det match, vi har foretaget. Undervejs i projektet følger vi op og sikrer os, at samarbejdet fortsat fungerer efter hensigten.

Se profilerne og kvalifikationerne på it-konsulenter inden for 15 udvalgte kompetenceområder her.