SEND CV - Copenhagen IT Consult | Copenhagen IT Consult

Her kan du sende dit CV til os og dermed ansøge om at blive oprettet i vores database for freelance konsulenter. Et grundigt CV er essentielt, da det er måden, hvorpå vi finder de rette it-konsulenter til mulige projekter/opgaver. Det er derfor yderst vigtigt, at du regelmæssigt opdaterer dit CV og holder os informeret med ledighedsdato. Uden det, forringer du dine chancer for, at du får de opgavemuligheder, som du efterspørger.

Vi tager ikke nye konsulenter ind fra og med 25. maj 2018 (GDPRs ikrafttrædelsesdato) – uden at følgende formalia er overholdt:

 1.  Du skal acceptere, at vi kan kontakte dig via tlf. og mail samt sende direkte nyhedsmails til dig. Tilladelsen giver du her:  Kontakt tilladelse
 2. Du melder dig til vores nyhedsmail, som du også havde link til i førnævnte kontakt tilladelse – og vedbliver med at få disse (få) nyhedsmails fra os.
 3. Når du sender opdaterede CV’er til os (tak for det), så send dem venligst i Word format – det giver færre konverteringsfejl og dermed pænere CV’er. Og pænere CV’er giver dig bedre mulighed for at få opgaven.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  Navn *

  E-mail *

  CV *

  Kommentar

  Kontrolspørgsmål