Reference Frogne | Copenhagen IT Consult

– Mest imponeret er jeg nok over Copenhagen IT Consult (tidligere PØ Datas) spørgeteknik. Så længe de eksisterer, vil de stå for vores ansættelser.

– Nogle ville nok sige, at vi er nørder. Vi går ikke så meget op i salg, men derimod i teknik. Det betyder, at den enkeltes kompetence på det faglige område er meget vigtig, fortæller Kaare Frogne-Ajspur, direktør hos Finn Frogne.

Han forklarer, at de har en lidt speciel kultur:

– Jeg må jo nok erkende, at vi ikke snakker så meget privat herude, men næsten udelukkende fagligt. Vi taler om tekniske løsninger, om samspillet mellem forskellige teknologier og varierende systemplatforme og så videre. Nye folk kan godt blive overraskede, når de begynder her. Simpelthen fordi vi har vores egen lille verden.

Det er vigtigt, at den nye medarbejder kan finde sig til rette i deres kultur.

Grundigt til værks

Frogne har siden 2001 benyttet Copenhagen IT Consult som rekrutteringsfirma.

– Copenhagen IT Consult  “sælger” os ikke en tilfældig medarbejder, som de kender. De kigger på vores specifikke behov og hjælper os for eksempel også med at udforme annonceteksten. Når ansøgningerne dumper ind med posten/mails, udvælger de et antal egnede kandidater, som vi så skal tale med,beretter Kaare Frogne-Ajspur og tilføjer:
– Mest imponeret er jeg nok over Copenhagen IT Consults spørgeteknik. De går meget grundig til værks. Selv har jeg ansat folk i ti år, så jeg ved godt, hvad det handler om. Men Copenhagen IT Consult er bare bedre. Så længe Copenhagen IT Consult eksisterer, vil de stå for vores ansættelser.