PØ Data skifter navn til Copenhagen IT Consult | Copenhagen IT Consult

Så er det nye år over os. Den 1. januar er typisk en dag, der er forbeholdt hvile, ro og afslapning. Duften af fyrværkeribatterier hænger i den stille luft som en elsket uldfrakke på en knagerak. Gaderne hviler og menneskene varmer sig i hjemmets trygge rammer. Men det rumsterer i kontoret hos Copenhagen IT Consult. Som det er med årsskift, er det tid til forandring og udvikling.

 

Velkommen til den nye hjemmeside. Kanterne er blevet spidset, skriften er blevet vinklet og billederne er blevet pudset. Vi har strømlinet processen, så det nu er blevet endnu lettere for dig at finde det, du leder efter – om du er en virksomhed, der søger den rette garvede it-konsulent, eller du er den garvede it-konsulent, som søger efter det helt rette job eller projekt for dig igennem et af Danmarks ledende it-konsulenthuse.

 

Med den nye hjemmeside følger også en anden forandring – nu hedder vi Copenhagen IT Consult. Men, som de siger, jo mere ting ændrer sig, desto mere forbliver de det samme. Det er stadig de vante ansigter, værdier og dyder fra PØ Data, der råder i vores kontorer på Østerbro. Vi stræber stadig efter at være den professionelle forretnings- og sparringspartner, der sætter de rette freelance it-konsulenter sammen med de rette, store som små, projekter/opgaver i Danmarks it-virksomheder og afdelinger.

 

På denne side vil du fra tid til anden kunne læse artikler fra vores konsulenter, om sociale events for vores konsulenter og diverse opslag, som er relevante for vores virke og væren i it-branchen. Vi har ikke fuldstændig forseglet og pakket fortiden på loftet – du vil også kunne finde et par klassikere fra vores gamle hjemmeside.