Rekruttering

Har du brug for assistance til at finde jeres nye IT-medarbejdere?

rekurt

Vi kender it-branchen og de mange forskellige jobfunktioner. Vi kender fagtermer og vi kender eksperterne. Derfor har vi rigtigt gode forudsætninger for at finde de rette kandidater til enhver it-stilling.

Vi påtager os hele ansvaret for at finde og udvælge et antal egnede kandidater. Vi ser på virksomhedens specifikke behov og udformer annonceteksten.

Vi taler med kollegerne, den nyansatte skal arbejde sammen med. Det gør vi for at danne os et indtryk af den ånd, der hersker i virksomheden.

Vi sikrer, at den nye medarbejder matcher organisationen både fagligt og personligt. Vi mener, at begge dele er afgørende for, at ansættelsen bliver vellykket.

Når vi har vurderet kandidaterne, udvælger vi de bedst egnet, som du som kunde skal tale med. Vi skaber dermed omstændighederne for, at I kan træffe den rette afgørelse – uden at belaste dig med at kigge hundredevis af ansøgninger etc. igennem. Vi har lavet screeningen på baggrund af dels vores erfaringer dels vore samtaler med dig under afdækning af dit behov.

For os handler succes om, at både kunden og den kommende medarbejderen er tilfredse med det match, vi har foretaget. Skulle det mod forventning vise sig, at parterne ikke er tilfredse inden for de første 3 måneder, rekrutterer vi en ny medarbejder uden beregning.

Se hvad vores kunder har sagt om os her.